Voorloper in domotica, groene energie en koeltechniek.

DOMOTICA

U droomt al langer van een domotica systeem met eenvoudige bediening?

Onze domoticasystemen geven je de controle over alle electrische functies in je woning via een touchscreen, smartphone of tablet. De lichten dimmen, de verwarming regelen, de voordeur openen of het alarm activeren, … Met onze domoticasystemen doe je het allemaal.

vraag nu uw offerte aan

DOMOTICA

Geautomatiseerde verlichting, automatische poorten met toegangscontrole, databekabeling, detectie- en beveiligings- systemen: domotica verhoogt uw thuis-comfort exponentieel! Wij zijn trouwens gecertificeerd partner van o.a. Siemens, Stagobel, Bticino, Niko, en hebben zo een enorm ruim aanbod van domotica oplossingen.

HERNIEUWBARE ENERGIE

Wij bieden als erkend installateur een veilige en intelligente oplaadoplossingen aan. Zo hebben wij een uitgebreid gamma wandlaadstations en oplaadzuilen, met mogelijkheden van thuislaadstations t.e.m. e-Mobility laadstations, voor zowel private als voor publieke toepassingen.

REFERENTIES

  • Bedankt voor de snelle professionele service, en dit alles binnen de afgesproken datum opgeleverd! Dat is netjes…

    P.H. BRASSCHAAT

  • Nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp, zo netjes afgewerkt en eindelijk werkt nu alles zoals het moet zijn...

    J.S. ANTWERPEN

OVER ONS

waarom kiezen voor cuiselec kiezen?

Professionaliteit, snelheid en correcte prijs, nette afwerking & vakkundige uitvoering, daar zijn we sterk in.

Vakkundig advies geven we steeds vrijblijvend en met plezier. Zowel tijdens een technisch plaatsbezoek, via mail, of telefonisch. Noem het een investering in een lange samenwerking, en mond tot mond reclame.

Het resultaat van onze aanpak? Een goed gevoel na correcte service, aan een vooraf afgesproken prijs en uitvoerdatum. Geen extra onverwachte supplementen of meerprijzen. Zo kan u als klant op beide oren slapen en de werken aan ons overlaten!

vraag nu uw offerte aan