Cuiselec is de zonder-zorgen oplossing.

ELECTRICITEIT

totaaloplossingen voor bedrijven en particulier.

Wij leveren totale oplossing op vlak van electriciteit tot electrotechnische activiteiten voor zowel particulier als bedrijven. Dit varieert van winkelinrichting, appartementen, overheidsgebouwen, industriebouw tot villa’s en andere woningen.

ONDERHOUD

totaaloplossingen voor bedrijven en particuliers.

Wij zijn ook erkend partner voor nood-depannages en dringende interventies voor diverse brandverzekeraars en assistentie-diensten. Dit ter technische ondersteuning en als tussenkomst ter dringende hulp in hun electrische installaties bij hun verzekerden.

Naast dringende interventies, zorgen wij ook voor het algemeen onderhoud en voor de goede continuïteit van electrische installaties, wat voor bepaalde sectoren zeer belangrijk is zoals winkelketens, hotels ea..

REFERENTIES

 • Bedankt voor de snelle professionele service, en dit alles binnen de afgesproken datum opgeleverd! Dat is netjes…

  P.H. BRASSCHAAT

 • Nogmaals hartelijk dank voor jullie hulp, zo netjes afgewerkt en eindelijk werkt nu alles zoals het moet zijn...

  J.S. ANTWERPEN

 • Bedankt voor jullie professionele uitleg, alles was klaar en duidelijk; bedankt voor jullie tijd….

  B.D. DEURNE

 • Ik kom juist thuis en hetzelfde zoals gisteren, eerste klas werk! Je kan er op rekenen dat alle toekomstige werken door jullie zullen worden uitgevoerd.

  D.O. KALMTHOUT

OVER ONS

waarom kiezen voor cuiselec kiezen?

Professionaliteit, snelheid en correcte prijs, nette afwerking & vakkundige uitvoering, daar zijn we sterk in.

Vakkundig advies geven we steeds vrijblijvend en met plezier. Zowel tijdens een technisch plaatsbezoek, via mail, of telefonisch. Noem het een investering in een lange samenwerking, en mond tot mond reclame.

Het resultaat van onze aanpak? Een goed gevoel na correcte service, aan een vooraf afgesproken prijs en uitvoerdatum. Geen extra onverwachte supplementen of meerprijzen. Zo kan u als klant op beide oren slapen en de werken aan ons overlaten!

vraag nu uw offerte aan