Cuiselec is de zonder-zorgen oplossing.

KEURING

keuringen en herkeuringen van electrische installaties.

Bij verkoop van een pand is een electrisch keuringsattest trouwens verplicht en noodzakelijk! Wij doen keuringen en herkeuringen van electrische installaties, in samenwerking met keuringsorganisme. Zowel van nieuwbouw als bestaande woningen.

Wij zorgen voor een algemene uitmeting/nazicht van de huidige electrische installatie én het opstellen van een kompleet technisch dossier. Dit gebeurt ook vaak in opdracht van o.a. notarissen, vastgoedmakelaars enz.

Ook bij aankoop van een pand, zijn wij gespecialiseerd in herstelling van de vermelde inbreuken in uw negatief keuringsverslag, alsook voorzien van herkeuring met een positief keuringsattest, in samenwerking met keuringsorganisme. Voor meer info: https://economie.fgov.be/nl/themas/energie/energiebronnen/elektriciteit/controle-van-de-elektrische

onze diensten versnellen uw verkoopsgesprekken.

Bij vaststelling van enige inbreuken, wordt automatisch een kostenbestek van rechtzetting inbreuken door ons opgesteld en bijgevoegd bij het verplichte keuringsattest. Zo geven wij een beeld van de kost, wat de gesprekken tussen de potentiële koper en verkoper van een pand enorm kan versnellen.

EXPERTISE

Anderzijds staan wij ook deskundigen bij tijdens gerechtelijke expertises.

REFERENTIES

  • Hartelijk dank voor jullie correcte werk en vakkundige uitvoering… in de toekomst zullen wij zeker terug met Cuiselec Industries in zee gaan!

    H.D. KAPELLEN

  • Gezien de korte opleveringsdatum door geknoei van vorige aannemer, zijn jullie er toch in geslaagd om mijn zaak toch nog op tijd af te werken; nogmaals mijn grote appreciaties voor de late gewerkte uurtjes!

    K.T. EKEREN

  • Mercikes voor alles; de uitvoering is puik; kunnen jullie alvast inplannen voor de volgende fase binnen 2 maanden?

    L.L. GOOREIND

OVER ONS

waarom kiezen voor cuiselec kiezen?

Professionaliteit, snelheid en correcte prijs, nette afwerking & vakkundige uitvoering, daar zijn we sterk in.

Vakkundig advies geven we steeds vrijblijvend en met plezier. Zowel tijdens een technisch plaatsbezoek, via mail, of telefonisch. Noem het een investering in een lange samenwerking, en mond tot mond reclame.

Het resultaat van onze aanpak? Een goed gevoel na correcte service, aan een vooraf afgesproken prijs en uitvoerdatum. Geen extra onverwachte supplementen of meerprijzen. Zo kan u als klant op beide oren slapen en de werken aan ons overlaten!

vraag nu uw offerte aan